Friday, 27 November 2015

Another award for The Level restoration

The Rose Walk
The restoration of The Level in Brighton has been highly commended at the Landscape Institute Awards.

The commendation was made to 'Land Use Consultants' (LUC), the lead landscape architects for the project, which was carried out on behalf of B&H City Council. LUC helped to develop the master plan for The Level and managed the works programme.

Transformation of the popular city centre park, after considerable local opposition,  was completed in 2013. The restoration included a new children’s playground, skate park, sensory garden, tables for board games and ping pong, a p├ętanque terrain, 'dancing' fountains, and extensive new planting and landscaping.

The restoration of The Level won a Civic Trust Award last year and a BALI National Landscape award earlier this year.

The Children's Playground
The Skate Park
The Petanque court and quiet area.
The Fountains

No comments:

Post a Comment

In event of difficulty in adding comment, email:- quedula@gmail.com