Monday, 20 December 2010

Council's new customer service centre



"Not only will Brighton & Hove City Council’s new customer centre on the ground floor of Bartholomew House, on Bartholomew Square, save public money by combining three sites into one, but the customer experience will be improved. The centre will be fully wheelchair accessible and open next summer.

Customers will be welcomed to the centre by ‘meeters and greeters’ who will provide short and simple answers where possible, set up specialist interviews in one of the 21 interview booths or direct them to the self help area where residents can access information online.

The modern and colourful ground floor centre will also improve Bartholomew Square itself by removing the existing colonnade." Read more.

No comments:

Post a comment

In event of difficulty in adding comment, email:- quedula@gmail.com